Operapub
AVLYST: IBSENHUSET TORSDAG 16. APRIL 2020 KL 19.30
AVLYST: STALLEN GALLERI & CAFÉ FREDAG 17. APRIL 2020 KL 19.30

TANGOFEST

El Muro Tango & Juan Villarreal


Opplev et norsk-argentinsk tangoband i verdensklasse!

El Muro Tango er et norsk-argentinsk tangoband som i løpet av rekordtid har tatt den internasjonale tangoverdenen med storm. Med sin energiske scenetilstedeværelse og egenartede uttrykk har de begeistret tangodansere og musikkelskere i hele Europa og Sør-Amerika.

El Muro Tango & Juan VillarealSiden bandets oppstart i 2016 har de turnert verden rundt og spilt for fulle hus på prestisjefulle festivaler og konsertscener som Oslo Kammermusikkfestival, Innsbruck Tangofestival, Royal Concertgebouw og Usina del Arte. Bandet opptrådte i finalen av Norske Talenter 2018 med danseparet Cyrena Drusine & Steinar Refsdal. De jobber jevnlig med Argentinas fremste tangosangere som Juan Villarreal, Chino Laborde og Negro Falótico.

El Muro Tango lanserte sitt debutalbum «Nostálgico» på tyske Galileo Music i november 2018, til strålende kritikker i internasjonal presse. Musikken deres består av tradisjonell argentinsk tango med et friskt og moderne tonespråk innblandet elementer av jazz og søramerikanske rytmer.

Juan Villarreal

Det er ikke rart de har fått flott mottakelse over alt - dette låter nemlig så sterkt og så ekte som man bare kan ønske seg.

- Tor Hammerø, Nettavisen

Juan Villarreal ble født i Puerto San Julián, Argentina, og regnes for å være en av de mest populære sangerne i sin generasjon. Siden 2010 har han vært medlem av det anerkjente tangoorkesteret Orquesta El Arranque, og har gjennomført en rekke turnéer i Europa, Sør-Amerika og Asia. Juan har spilt inn album med anerkjente musikere som Victor Lavallén og Julián Peralta.

Musikere

  • Karl Espegard, fiolin
  • Juan Pablo de Lucca, klaver
  • Kaspar Uljas, bandoneón
  • Benjamin Groisman, kontrabass
  • Juan Villarreal, sang

Video


Tango Nostálgico av Juián Plaza innspilt på Senja. Se også flere videoer.

16.4 Ibsenhuset Skien

Ibsenhuset SkienTorsdag 16. april 2020 spilles konserten kl 19.30 i Peer Gynt-salen i Ibsenhuset i Skien. Konserten er beregnet å vare i nesten to timer inkludert pause. Billetter kr 300 på Tix.no eller ved inngangen.

17.4 Stallen Horten

Stallen Galleri & CaféFredag 17. april 2020 spilles konserten kl 19.30 i Stallen Galleri & Café i Horten. Konserten er beregnet å vare i nesten to timer inkludert pause. Dørene åpnes kl 18.00 og det serveres en utsøkt konsertmeny fram til konserten starter. Billetter kr 280 på Ticketco eller ved inngangen.