Jie Zhang, Catharina Chen og Sandra Lied Haga
STALLEN GALLERI & CAFÉ FREDAG 4. DESEMBER 2020 KL 19.30

Franz Schubert trio

Jie Zhang, Catharina Chen og Sandra Lied Haga

Vi er stolte over å fått engasjert tre av Norges ledende musikere til en konsert med utsøkt kammermusikk. De skal fremføre Franz Schuberts vakre klavertrio i B-dur. Resten av programmet blir bestemt om ikke lenge.

Catharina Chen

Catharina ChenCatharina Chen har vært ansatt som første konsertmester i Den norske opera & ballett. Hun har hatt solistoppdrag med alle de norske symfoniorkestrene, ZKO-Zuricher Chamber Orchestra, Shanghai Symfoniorkester, I Palpiti Chamber Orchestra, Beverly Hills Symphony Orchestra, Dallas Symphony Orchestra og Slovenska Filharmonia.

Hun har mottatt en rekke priser som Norsk Musikkforlags ærespris, Karolineprisen, og Oslo bys kunstnerpris og har også mottatt priser på den internasjonale Gnessin-konkurransen for fiolinister i Moskva, og Jeunesse Musicale International Violin Competition i Bucharest, Romania.

Sandra Lied Haga

Sandra Lied HagaSandra Lied Haga debuterte som 12-åring i Wigmore Hall og har opptrådt med Bergen Filharmoniske Orkester, Kringkastingsorkesteret, Det Norske Kammerorkesteret, Orchestra di Padova e del Veneto, Sønderjyllands Symfoniorkester, Tallin Chamber Orchestra og Kaunas Philharmoniske.

Hun har mottatt priser i Young Musician Competition i Tallinn, Heran International Cello Competition I Tsjekkia, Padova International Music Competition og International Chance Competition I Moskva.

Sandra Lied Haga kom med i den prestisjetunge Tsjaikovsij-konkurransen i 2015 som den første norske cellisten siden Truls Mørk. Hun ble deretter nevnt i The Strad som en av 25 finalister.

Jie Zhang

Jie ZhangJie Zhang har vunnet internasjonale priser som Asian Music Festival Toyama Cup i Hong Kong, Grieg International Piano Competition, Prinsesse Astrids musikkpris, Eva Knardahls talentpris og stipend fra ConocoPhillips.

Hun har vært solist ved Peer Gynt festivalen i Rondane for et publikum på over 3000 og har spilt med Bergen Filharmoniske Orkester, Kristiansand Symfoniorkester, Kringkastingsorkesteret og Trondheim symfoniorkester.

Hun har fremført Griegs a-mollkonsert i Oslo konserthus, gitt solokonserter ved Grieg/Tsjajkovskij-festivalen, Tsjajkovskijmuseet, våpenkammeret i Kreml og Skriabinmuseet i Russland og har turnert i Europa med Det norske kammerorkester

Program

Franz Schubert (1797-1828): Klavertrio nr 1 i B-dur, opus 99 (1828)

1. Allegro moderato
2. Andante, un poco mosso
3. Scherzo: Allegro
4. Rondo: Allegro vivace

Pause

Ludwig van Beethoven (1770-1827): Klavertrio nr 5 i D-dur, opus 70, nr 1, Geister (1808)

1. Allegro vivace e con brio
2. Largo assai ed espressivo
3. Presto

Musikere

  • Catharina Chen, fiolin
  • Sandra Lied Haga, cello
  • Jie Zhang, klaver

Tid, sted og billetter

Stallen Galleri & CaféKonserten spilles kl 19.30 fredag 4. desember 2020 i Stallen Galleri & Café i Teatergata 2 i Horten. Konserten er beregnet å vare i omtrent to timer inkludert pause. Dørene åpnes kl 18.00 og det serveres en utsøkt konsertmeny fram til konserten starter. Billetter kr 250 på Ticketco eller ved inngangen.

BILLETTER