Konserter

LØRDAG 25. JANUAR 2020 I BØLGEN KULTURHUS I LARVIK

Keiserkonserten

Den sørkoreansk-britiske pianisten og stortalentet Victor Lim blir av enkelte regnet som en av de mest lovende utøverne i sin generasjon og blir ofte fremhevet på grunn av sitt følsomme og delikate spill. 

Les mer

FREDAG 21. FEBRUAR 2020 I STALLEN GALLERI & CAFÉ I HORTEN

Operapub

Stallen er som skapt for operapub og omsider har det lykkes å invitere noen av de som har lengst erfaring med denne uformelle formen for opera. Det blir kjente operaperler fra Carmen, Perlefiskerne og Tolvskillingsoperaen.

Les mer

LØRDAG 14. MARS 2020 I BAKKENTEIGEN KULTURHUS I HORTEN

Beethoven 250 år

Stor jubileumskonsert i Bakkenteigen med fullt symfoniorkester for å feire at det er 250 år siden Ludwig van Beethoven ble født. Egmont-ouverture, trippelkonsert og symfoni nr 7, den beste i følge Beethoven selv.

Les mer

TORSDAG 16. APRIL I IBSENHUSET I SKIEN OG FREDAG 17. APRIL 2020 I STALLEN GALLERI & CAFÉ I HORTEN

Tangofest

El Muro Tango & Juan Villarreal er et argentinsk-norsk tangoband i verdensklasse som på rekordtid har tatt den internasjonale tangoverdenen med storm. Konsert i Skien og Horten.

Les mer

FREDAG 8. MAI 2020 I STALLEN GALLERI & CAFÉ I HORTEN

Beethoven og Grøvlen

Christian Grøvlen regnes som en av Norges mest fremtredende unge pianister. Han er kjent for sitt poetiske, utadvendte og virtuosiske spill. Mona Levin har beskrevet Christian Grøvlen som "den siste i en lysende rad av norske klaverfenomener.".

Les mer

Tidligere konserter