Håvard Gimse og Lise Fjeldstad
AVLYST: STALLEN BODEGA SØNDAG 8. NOVEMBER 2020 KL 19.30

Lise Fjeldstad og Håvard Gimse

Konsertforestillingen Ibsens små Djevler

Lise Fjeldstad er blitt syk

Lise Fjeldstad er dessverre blitt syk. Legen har sykmeldt henne ut året og hun kan derfor ikke delta på konsertforestillingen søndag 8. november. Eldbjørg Hemsing har steppet inn og satt opp et flott program i samarbeid med Håvard Gimse. Se Hemsing og Gimse.


Ibsen! Hvem var han? Hva rørte seg under hans tilknappede frakk?

Vi kjenner kvinneskikkelsene Solveig fra Peer Gynt, Nora fra Et Dukkehjem og Hedda fra Hedda Gabler. Men kjenner vi Rikke, Susanna, Marie, Thea og Hildur fra Ibsens eget liv?

Og Grieg? -En liten puslete mann? Han så kanskje slik ut, men hva er bak bildet av den litt småvokste mannen? Og hva med Harald Sæverud?

Skuespilleren Lise Fjeldstad, med en enestående karriere fra teater og film har etter hvert fått ry som en levende legende. I samarbeid med Håvard Gimse har hun laget et program som de kaller "Ibsens små Djevler". Tittelen henspiller på Ibsens dikt, som forfatteren har uttalt at han aldri burde utgitt, muligens fordi de avslører mer om hans privatliv enn han ønsket.

Lise Fjeldstad

I femti år har Lise Fjeldstad vært en av våre mest folkekjære skuespillere, både på landets teaterscener og i utallige fjernsynsproduksjoner. Hun har siden 1975 vært ansatt ved Nationaltheatret, og har også vært ansatt ved Det Norske Teatret og Fjernsynsteatret. I 1993 ble hun utnevnt til ridder av første klasse av Den Kongelige Norske St. Olavs Orden, og hun har i tillegg mottatt Heddaprisen i 2006, Amanda-prisen i 1991, Per Aabels ærespris i 1992 og Oslo Bys Kulturpris i 2008.

Håvard Gimse

Håvard Gimse har mottatt en rekke utmerkelser som "Jugend Musiziert" i 1989, Steinway-prisen i 1995, den ærefulle Grieg-Prisen i 1996 og det norske Sibelius Selskapets Sibeliuspris" i 2004. Gimses USA-debut med orkester i New York Lincoln Center i 1994 høstet glimrende kritikk i New York Times. Siden da har han vært solist med flere ledende europeiske orkestre, og han gjester jevnlig alle de norske symfoniorkestrene. Håvard Gimse har gitt kritikerroste solistkonserter i de fremste konsertsaler som Schauspielhaus Berlin, Concertgebouw Amsterdam, Wigmore Hall London, New York Carnegie Hall, og St. Petersburg Filharmoniens store sal 

Tid, sted og billetter

Stallen BodegaKonsertforestillingen er avlyst, men erstattes av konserten med Eldbjørg Hemsing og Håvard Gimse i Stallen Bodega søndag 8. november kl 19.30.