Le Quatuor Métamorphoses
AVLYST: STALLEN BODEGA FREDAG 9. APRIL 2021 KL 20.00

Fransk aften i Stallen

Le Quatuor Métamorphoses

Bienvenue au soir Français!

Stallen Bodega byr i kveld på både fransk matkunst og fransk kvartettkunst av ypperste klasse. Kjøkkenet har overgått seg selv og tatt frem en helfransk meny. Og vi får besøk av en ung, fremadstormende fransk strykekvartett med to ikoniske franske verk.

Le Quatuor Métamorphoses

Le Quatuor MétamorphosesStrykekvartetten består av unge musikere med forskjellig bakgrunn og kultur, men alle med et sterkt ønske om en felles estetikk og ønske om å dele av rikdommen og prakten fra strykevartettens repertoar.

Kvartetten har mottatt undervisning i kammermusikk på CNSMDP i klassene til Jean Sulem og François Salque, og utvikler seg stadig sammen med medlemmer av Ebène og Modigliani kvartettene. Kvartetten ble i 2018 utnevnt til medlem av ECMA , og drar nytte av undervisningen fra store musikere som Hatto Bayerle, Johannes Meissl, Patrick Jüdt, Petr Prause, Per Lundberg, Diana Ligeti og Alfred Brendel.

Le Quatuor Métamorphoses opptrer regelmessig i Paris-regionen og på mange franske festivaler. De ble også invitert til å spille under String Quartet Biennale 2018 på Philharmonie de Paris.

Musikere

  • Mathilde Potier, fiolin
  • Rachel Sintzel, fiolin
  • Jean-Baptiste Souchon, bratsj
  • Alice Picaud, cello

Program

Camille Saint-Saëns (1835-1921): Strykekvartett nr 1 i e-moll, opus 112 (1899)

1. Allegro
2. Molto allegro quasi presto
3. Molto adagio
4. Allegro non troppo

Pause

Claude Debussy (1862-1918):  Strykekvartett nr 1 i g-moll, opus 10 (1893)

1. Animé et très décidé
2. Assez vif et bien rythmé
3. Andantino, doucement expressif
4. Très modéré

Tid og sted

Stallen BodegaKonserten spilles kl 20.00 fredag 9. april 2021 i Stallen Bodega i Teatergata 2 i Horten. Konserten er beregnet å vare i nesten to timer inkludert pause. Dørene åpnes kl 18.00 og det serveres en utsøkt fransk konsertmeny fram til konserten starter. For bordbestilling, henvendelse Stallen Bodega på telefon 92 22 69 70.

Billetter

Billetter kr 300 på Ticketco eller ved inngangen. Konserten gjennomføres i tråd med gjeldende smittevernregler og antall billetter er derfor begrenset. Det oppfordres til, og anbefales kjøp av billetter på forhånd.