GALLERI STALLEN TORSDAG 15. MARS 2018 KL 19.30

KAMMERMUSIKKFEST

To av kammermusikkens mesterverk fremført av prisbelønte Ensemble Meteorôs

Vi inviterer til kammermusikkfest på Stallen Galleri & Café  med prisbelønte Ensemble Meteorôs som fremfører to av kammermusikkens mesterverk.


Marina Kan Selvik

Pianisten Marina Kan Selvik har vunnet en rekke internasjonale konkurranser som Nordic Piano Competition i Malmø og den internasjonale konkurransen Klavierpodium i München. I 2016 ble hun prisvinner i konkurransene i Mayennes i Frankrike, Murcia i Spania, Val Tidone i Italia og Hannover i Tyskland.

Hun har gitt solokonserter på Troldhaugen og medvirket på store internasjonale festivaler som feiringen av komponisten Rodion Schjedrin i Moskva der komponisten selv var til stede. Foruten i Norge har Kan Selvik holdt konserter i Danmark, Finland, Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania, Portugal, Italia, Jersey, Litauen, Armenia og Russland.

Ensemble Meteorôs

Meteorôskvartetten ble dannet i 2016 av musikere fra Frankrike, Russland, Taiwan og Norge og er premiert flere ganger. Kvartetten består av Alexandre Guy og Stepan Frolov på fiolin, Kai-Hsun Lin på bratsj og Johannes Borchgrevink på cello.

Sammen med den norsk-russiske pianisten Marina Kan Selvik dannet de i 2017 klaverkvintetten Ensemble Meteorôs. Tidligere i år vant de førstepris i Musikkhøgskolens kammermusikkonkurranse med Brahms' klaverkvintett i f-moll.

Program

  Antonín Dvořák (1841-1904)
  Klaverkvintett nr 2 i A-dur, opus 81 (1887)

  1. Allegro, ma non tanto
  2. Dumka: Andante con moto
  3. Scherzo (Furiant): molto vivace
  4. Finale: Allegro

Johannes Brahms (1833-1897)
Klaverkvintett i f-moll, opus 34 (1864)

1. Allegro non troppo
2. Andante, un poco Adagio
3. Scherzo. Allegro - Trio
4. Finale. Poco sostenuto — Allegro non troppo

Tid, sted, billetter og konsertmeny

Stallen Galleri & CaféKonserten spilles torsdag 15. mars i Stallen, Teatergata 2, 3187 Horten. Dørene åpnes kl 18.00 og det serveres en utsøkt konsertmeny fram til konserten starter kl 19.30. Konserten er beregnet å vare i omtrent to timer inkludert pause. Billetter kr 260 kjøpes på Ticketco (se knapp under) eller i døren så lenge det er billetter igjen.

BILLETTER