Operapub
IBSENHUSET TORSDAG 16. APRIL 2020 OG STALLEN GALLERI & CAFÉ FREDAG 17. APRIL 2020

EL MURO TANGO

Norsk-argentinsk tangoband i verdensklasse

El Muro Tango er et argentinsk-norsk tangoband som på rekordtid har tatt den internasjonale tangoverdenen med storm. Med sin energiske sceneprestasjon og unike uttrykk har El Muro Tango begeistret tangodansere og musikkelskere i hele Europa og Sør-Amerika.

NostalgicoSiden bandets debut i 2016, har de turnert verden rundt og spilt til fulle hus på prestisjetunge festivaler og konsertsaler som Oslo Kammermusikkfestival, Smeltedigelen, Usina del Arte, Salon Canning og La Viruta. Bandet er kjent fra norsk TV der de deltok i finalen av Norges Got Talent 2018 med danseparet Cyrena Drusine og Steinar Refsdal. De samarbeider regelmessig med Argentinas fremste tangosangere som Juan Villarreal, Chino Laborde, Negro Falótico og Martin Alvarado.

El Muro Tango lanserte sitt debutalbum Nostálgico på det tyske merket Galileo Music i november 2018 med en omfattende turné i Tyskland, Nederland, Belgia og Norge. Albumet fikk stor oppmerksomhet i Norge og har fått gode anmeldelser i internasjonal presse. Musikken består av tradisjonell argentinsk tango med et friskt og moderne harmonisk språk, som inneholder elementer av jazz og sydamerikanske rytmer.

Musikere

  • Karl Espegard, fiolin
  • Juan Pablo de Lucca, klaver
  • Lysandre Donoso, bandoneón
  • Jon Åsnes, kontrabass
  • Juan Villarreal, vokal

Tid og sted

Ibsenhuset SkienTorsdag 16. april 2020 kl 19.30 spilles konserten i Peer Gynt-salen i Ibsenhuset i Skien. Konserten er beregnet å vare i nesten to timer inkludert pause. Billetter kr 300 på nettsiden til Ibsenhuset eller ved inngangen så lenge det er billetter igjen.


Stallen Galleri & CaféFredag 17. april 2020 kl 19.30 spilles konserten i Stallen Galleri & Café i Horten. Konserten er beregnet å vare i nesten to timer inkludert pause. Dørene åpnes kl 18.00 og det serveres en utsøkt konsertmeny fram til konserten starter. Billetter kr 280 på Ticketco eller ved inngangen så lenge det er billetter igjen.

BILLETTER STALLEN